25
MAY
2015

VIZIT NË DREJTORIN ARSIMORE DURRËS

Së bashku me nxënësit tonë të cilët morën medalje argjendi në olimpiaden që u mbajt në Gjeorgji dhe medalie bronzi në ilimpiaden “I-SWEEEP” të organizuar në Amerikë, bëmë një visit miqësore me drejtoreshen e Drejtoris së Arsimit Durrës. E cila I përgëzoj nxënësit për rrezultatet e arritura dhe ju uroj atyre suksese të mëtejshme.

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Leave a Reply

*

captcha *