03
SEP
2018

PROGRAMI I ORIENTIMIT

Gjatë datave 31 gusht-02 shtator pranë shkollës tonë u zhvilluan ditët e orientimit për nxënëset e klasave të X-ta. Nxënëset zhvilluan mësime përgatitore në lëndët Turqisht ,Matematike dhe Shkence ndërkohë që mbasditet u mbushen me lojra dhe aktivitete të ndryshme argëtuese.

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

*

captcha *