21
SEP
2016

PROGRAMI I ORIENTIMIT 2016-2017

Medreseja e Kavajës ka nisur programin një javor të orientimit për klasat e 10-ta I cili do të zhvillohet brenda datave 01-07 Shtator.
Ky aktivitet synon informimin e nxënësve fitues mbi programin mësimor, aktivitetet shkollore dhe ambientimin sa më të mirë me ambientet e shkollës sonë.
Falë këtij programi nxënësit e klasave të 10-ta do të futen në atmosferën e fillimit të vitit të ri shkollor 2016-2017.
Drejtoria e shkollës ju uron vit të mbarë dhe suksese!

programi-i-orientimit-2016-2017-8 programi-i-orientimit-2016-2017-7 programi-i-orientimit-2016-2017-6 programi-i-orientimit-2016-2017-5 programi-i-orientimit-2016-2017-4 programi-i-orientimit-2016-2017-3 programi-i-orientimit-2016-2017-2 programi-i-orientimit-2016-2017-1

Leave a Reply

*

captcha *