03
APR
2017

Mesim i hapur ne oren e Anglishtes

Per ta bere mesimin sa me argetues nxenesit e klasave te dhjeta zhvilluan nje ore te hapur ne lenden e Anglishtes. Bashke me mesuesin e lendes vendosen qe mesimin ta bejne ne ambient te hapur, pikerisht ne tregun e fruta perimeve, nxenesit mesuan dhe praktikuan emrat e frutave dhe perimeve ne anglisht.

Leave a Reply

*

captcha *