10
NOV
2016

Medresesë së Kavajës organizuan vizita në familjet e nxënësve

Fundjava e 21-22 tetorit kaloi ndryshe për stafin e shkollës “H. Ali Korça”. Nën moton ” Miq të mirë, nxënës të mirë”, grupe nga stafi i medresesë kryen vizita në familjet e nxënësve, në vende të ndryshme të Shqipërisë. Falenderojmë prindërit për mikpritjen dhe zemërgjerësinë e tyre!

medresese-se-kavajes-organizuan-vizita-ne-familjet-e-nxenesve-1 medresese-se-kavajes-organizuan-vizita-ne-familjet-e-nxenesve-2 medresese-se-kavajes-organizuan-vizita-ne-familjet-e-nxenesve-3 medresese-se-kavajes-organizuan-vizita-ne-familjet-e-nxenesve-4 medresese-se-kavajes-organizuan-vizita-ne-familjet-e-nxenesve-5 medresese-se-kavajes-organizuan-vizita-ne-familjet-e-nxenesve-6 medresese-se-kavajes-organizuan-vizita-ne-familjet-e-nxenesve-7 medresese-se-kavajes-organizuan-vizita-ne-familjet-e-nxenesve-8

Leave a Reply

*

captcha *