05
MAY
2015

Medalje Argjendi nga IYIPO!

Në olimpiaden shkencore IYIPO, e cila u organizua në shtetin e Gjeorgjisë, shkolla jonë mori pjesë me projektin i cili ka të bëjë me pastrimin e mjedisit nga mbetjet.

Në këtë olimpiadë nxënësit tanë u vlerësuan me medalje Argjendi.

Shkolla jonë i përgëzon dhe I falenderon përzemërsisht nxënjësit “Esmir KECI dhe Xhevit DUSHKU” për arritjet e tyre në këtë olimpiad ndërkombëtare.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Leave a Reply

*

captcha *