21
SEP
2016

MBLEDHJA E PRINDËRVE NË MEDRESENË E KAVAJËS

Në medresenë e Kavajës u bë mbledhja e prindërve të klasave të 10-11-ta , ku u bisedua për ecurinë e tyre gjatë vitit shkollor deri tani. Prindërit na nderuan me pjesëmarrjen e tyre në këtë mbledhje dhe bashkëbiseduan me mësuesit e lëndëve përkatëse për të arritur maksimumin e nxënësve në mësime.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC

Leave a Reply

*

captcha *