03
APR
2017

Java e Letërsisë

Ne kuadrin e programeve te muajit te letersise sot me date 27 tetor 2016, Medreseja Hafiz Ali Korca, Kavaje ne bashkepunim me Bashkine e Kavajes, organizoi nje ore lexim te hapur ne sheshin kryesor te qytetit te Kavajes. Nen moton ‘’Kavaja po lexon’’, nxenes nga klasat e 10-ta te shoqeruar nga stafi I shkolles u munduan qe nepermjet ketij organizimi te promovohet dhe te nxitet leximi i librit.
Faleminderit!

 

Leave a Reply

*

captcha *