03
APR
2017

Gravity Challenge

Nxenesit e medresese se Kavajes edhe nje here shpalosen talentin me projektet e tyre. Sfida e kesaj rradhe ishte hedhja e vezes nga 10 metra lartesı. Vleresimi u bazua ne krijimtari, estetike dhe sukses. Nga ky konkurs u perzgjodhen 3 projektet me te mira.
Falenderojme nxenesit per impenjimin e tyre!

Leave a Reply

*

captcha *