21
SEP
2016

Festa e Kurban Bajramit

Drejtori i Medresesë së Kavajës z.Tolga Kazan në ambientet e Medresesë së Kavajës kanë pritur elitën e qytetit të cilët kanë uruar besimtarët Mysliman për festën e Kurban Bajramit.Për urimin e kësaj dite të shenjtë për besimtaret myslimanë, ishin të pranishëm Prefekti i Kavajës ,nënkryetari i Bashkisë së Kavajës,Kryetari i Partisë Socialiste dhe përfaqësues të institucioneve të ndryshme dhe të shoqërisë civile.

festa-e-kurban-bajramit-1 festa-e-kurban-bajramit-2 festa-e-kurban-bajramit-3 festa-e-kurban-bajramit-4 festa-e-kurban-bajramit-5

Leave a Reply

*

captcha *