Aktivitetet Aktuale

PANAIERI SHKENCORE

16/04/2015 Në ambjentet e Medreses Hafiz Ali Korça u organizua Panaieri Shkencor. Në këtë panaier nx

Cermonia e shpërndarjes se certifikatave të Olimpjadës së Matematikës në Burrel dhe Peshkopi

Në qytetin e Burrelit dhe të Peshkopisë u dhanë cmimet dhe certifikatat për pjesëmarrësit në olimpja

Takim me prindërit e nxënësve të klasave të 10-ta

27/03/15 u mbajt mbledhja e prindërve mes klasave të 10-ta, ku u bisedua për ecurinë e tyre gjatë vi

FINALJA E KAMPIONATIT TË MINI FUTBOLLIT PËR SHKOLLAT 9TË VJEÇARE

25/03/2015 Në ambjentet sportive të Medreses Hafiz Ali Korça Kavajë u luajt ndeshja finale e kampion


Aktivitetet e Kaluara

Faza e dytë e Olimpiadës së parë të Anglishtes

22/01/15 u organizua faza e dytë e olimpiadës së anglishtes për klasat e 9ta ku gjatë fazës së parë

Medalje argjendi ne Amerik

Në datat 28 prill – 4 maj 2014 në Houston, Texas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, u zhvillua Ol

Panairi Shkencor

Në shkollën Hafiz Ali Korça ditën e sotme u organizua Panairi Shkencor (Science Fair). Mësuesit sëba

CEREMONI FALENDERIMI

  Është zhvilluar sot në shkollën Hafiz Ali Korça një ceremoni falenderimi për mësuesin Salih E